Produkter til kildesortering til erhverv

Med Affaldsbekendtgørelsen fra januar 2021 er der kommet krav til ensrettet sortering af affald. Fra udgangen af 2022 vil sorteringskriterierne gælde for husholdningslignede affald på arbejdspladser. Der vil ligeledes være krav til mærkning af affaldsbeholderne. (Dansk Erhverv).

Så er det tid til Flower affaldsstativer! - Smarte og fleksible bæredygtige produkter til kildesortering til erhverv.

Affaldssorteringssystem til virksomhed. Priser fra 159.-

Et smart, enkelt, moderne, dansk designet affaldsstativ. Se de mange forskellige Flower  affaldssorteringssystemer her.

Op til 10 fraktioner Flower kan være den bedste løsning for en mindre virksomhed. Det kan være op til 20-25 L affald i et enkelt Flower affaldsstativ. Køb enkelte affaldsstativer efter behov her og byg eget affaldssorteringssystem.

Det smalleste af Flower affaldssorteringssystemer kan være på 25 cm låge i underskabet i et køkken, det bredeste på 60 cm låge. Udover mange affaldssorteringssystemer med 3 affaldsstativer, har vi både affaldssorteringssystemer med 2 affaldsstativer, affaldssorteringssystemer med 4 affaldsstativer både til køkkenlåge og til indersiden af skabet. Vi har også affaldssorteringssystemer med 5 affaldsstativer, 6 affaldsstativer og 7 affaldsstativer  med mulighed for affaldssorterere op til 115 L affald. Ved et dobbeltlåge kan 8 affaldsstativer placeres i underskabet og resten der, hvor det passer bedst.

Her kan man se vores mange affaldssorteringssystemer, bestående af 3 affaldsstativer:

 

 

 

 

Priser fra kun 459.- for et affaldssorteringssystem med 3 affaldsstativer.

Vi tager ansvar for vores miljø og giver dig 5 års garanti på alle Flower affaldsstativer. 

Vi hører ofte, at affaldskurvene ved pc’erne i virksomheder kun bruges ganske sparsomt. Det er synd for miljøet at smide de tomme poser ud og for rengøringspersonalet, at de skal bukke sig ned mange gange efter halvtomme 30 liters poser!

Vi tilbyder desuden bæredygtige stofposer til "tørt" affald. Vi har et stort udvalg af stofposer i forskellige farver. 
Alle stofposer er produceret i samarbejde med I Tråd Med Verden - en socialøkonomisk virksomhed, der driver sy-og designværksteder i udsatte boligområder. Her arbejdes med upcycling af kasserede tekstiler som omdrejningspunkt for at skabe jobmuligheder, netværk og livskvalitet for mennesker, som har mistet fodfæste på arbejdsmarkedet

Kontakt os på info@affaldsstativflower.dk for at få et tilbud på affaldssorteringssystemet Flower eller på de enkelte affaldsstativer.