Affaldsstativer til dit arbejdsplads

Stiller jeres kommune krav om affaldssortering? Er I en visionær og grøn virksomhed, der går op i bæredygtige løsninger? 

Vi hører ofte, at affaldskurvene ved pc’erne i virksomheder kun bruges ganske sparsomt. Det er synd for miljøet at smide de tomme poser ud og for rengøringspersonalet, at de skal bukke sig ned mange gange efter halvtomme 30 liters poser! 

Så er det tid til Flower! 

Et smart, enkelt, moderne, dansk designet affaldsstativ. Det kan sættes op på væggen eller på selve bordet. Se de mange forskellige Flower  3 delte affaldssorteringssystemer her. Det smalleste affaldssorteringssystem kan være på 40 cm låge, det bredeste på 60 cm låge. Udover disse 3 delte affaldssorteringssystemer, har vi både 2 delte affaldssorteringssystemer, 4 delte systemer både til køkkenlåge og til indersiden af skabet. Vi har også 6 delte og 7 delte affaldssorteringssystemer med mulighed for affaldssorterere op til 115 L affald.

 

 

 

 

Vi tager ansvar for vores miljø og giver dig 5 års garanti på alle Flower affaldsstativer. 

Vi tilbyder desuden bæredygtige stofposer til "tørt" affald. Vi har et stort udvalg af stofposer i forskellige farver. 
Alle stofposer er produceret i samarbejde med I Tråd Med Verden - en socialøkonomisk virksomhed, der driver sy-og designværksteder i udsatte boligområder. Her arbejdes med upcycling af kasserede tekstiler som omdrejningspunkt for at skabe jobmuligheder, netværk og livskvalitet for mennesker, som har mistet fodfæste på arbejdsmarkedet

Kontakt os på info@affaldsstativflower.dk for at få et tilbud på affaldssorteringssystemet Flower eller på de enkelte affaldsstativer.