Affaldssortering i boligforeninger

Med Flower bliver affaldssortering i din boligforening let, som en leg!

Som minimum kan du gøre noget godt for miljøet og boligforening kan muligvis spare omkostninger til dagrenovation. Vi tilbyder køkken affaldssorteringssystem Flower, den fleksible løsning:Stiller jeres boligselskab krav til affaldssortering i lejligheder?

Flower affaldssorteringssystem er designet til affaldssortering i et køkken i mindre boliger. Affaldssorteringssystemet er nemt at håndtere og nemt at tilpasse til netop jeres behov. Med Flower får man minimal forandring i et køkkenskab med maksimalt udbytte.

Affaldssorteringssystemet giver mangfoldige muligheder (Se her en case med 3 affaldsstativer på 45.5 cm køkkenlåge)

Click-in skinne til det 3-delte affaldssorteringssystem letter opsætningen i et køkkenskab i et køkken. Det kræver kun 2 skruer at sætte hele affaldssystemet op. Det kan nemt fjernes, når der er behov for at gøre rent bag systemet. 

Flower affaldssorteringssystem er ergonomisk korrekt og kræver ikke, at man bukker sig, når man bruger sit affaldssorteringssystem.

Affaldsstativer Flower er produceret i Danmark, da vi tror på bæredygtighed og kvalitet. Click-in skinnen er produceret i Horsens.

Har man ikke plads eller behov for et stort affaldssorteringssystem i et køkken? Vi kommer gerne og fremviser Flower affaldssystemet.

Kontakt os for at få et tilbud på info@affaldsstativflower.dk, eller på tlf. 21 93 96 42.