Tips & tricks

Alle Flower affaldsstativer har en solid bund, der understøtter posen og sikrer stabilitet. De kan bruges med almindelige affaldsposer, bioposer og vores miljørigtige stofposer. Se vores posebrugervejledning eller køb vores posehapser for nemt at fastgøre posen.

Affaldsposen kan tages fra tråden og trækkes ud fra siden og skal ikke trækkes opad igennem trådes top! Medmindre du har flet på dit Flower affaldsstativ.

Bemærk, at der kan forekomme små afvigelser fra de oplyste mål. Alle affaldsstativerne er fleksible og kan formes 5-10 cm bredere eller smallere ved forsigtigt at hive i affaldsstativets metaltråd i toppen og fiksere den med et tryk. Efter behov kan metaltråd i toppen også trækkes ned ad, hvis for eks. håndvask skal undgås. I dette tilfælde skal affaldsstativet lægges ned og man skal holde med den ene hånd om svejsningsstedet for at mindske trykket og trække forsigtigt trådene enkeltvis nedad. Husk altid at lægge affaldsstativet ned på et blødt underlag, mens du gør det.

Du kan finde gode råd til at vælge det rigtige affaldsstativ/ affaldssorteringssystem til dit køkken på vores Cases og FAQ sider.