Valg af affaldssorteringssystem

Vores affaldssorteringssystem Flower tilbyder størst mulig fleksibilitet og udnyttelse af plads i køkkenunderskabet.

For at vælge det rigtige affaldssorteringssystem til dit køkken skal du overveje og måle følgende:

  1. Hvor bred er min køkkenlåge? <40 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm?
    Vær opmærksom på brede metalkanter, der forhindrer, at affaldsstativernes beslag kan skrues i, skal trækkes fra. Er der noget andet på selve lågen, der kan forhindre flere affaldsstativer i at placeres tæt sammen? Bemærk: Vi angiver vores minimumskrav på bredden af køkkenlåge ved hvert affaldssorteringssystem. Minimumskravet indeholder ca. 5 cm spildplads for at sikre, at de er nemt at montere. Hvis du er god til at montere, kan systemerne sættes op på låge, der er 3-5 cm smallere.
  2. Åbner min køkkenlåge til venstre eller til højre?
  3. Hvor dybt er mit køkkenunderskab? Og er vandlås, rør og vask placeret, så der skal tages højde for dette? 
  4. Hvor mange sektioner vil jeg sortere i? (Fx restaffald, bioaffald, plast, glas, papir, pap, metal, lyspærer, batterier?

Hvis du har behov for at sortere affald i op til 2 sektioner, anbefaler vi dig at købe vores enkelte affaldsstativer, som du kan placere de steder i køkkenunderskabet eller på køkkenlågen, hvor der er plads. Vores Flower lille dråbe kræver minimum 14 cm i dybden, 18-20 cm i bredden og 36 cm i højden.

Hvis du gerne vil sortere affald i 3+ sektioner, anbefaler vi vores Flower affaldssorteringssystemer. Navnet på vores affaldssorteringssystemer angiver bredden på køkkenlågen i cm og du kan også vælge at montere op til 4 affaldsstativer i siden af dit køkkenunderskab ved hjælp af vores udtræksskinne, hvis skabet er minimum 60 cm dybt.

Det kan hjælpe at placere (enkelte) affaldsstativer lidt højere/lavere for at få plads til dem ved siden af rør/andet. Se vores cases side med eksempler på monteringen af Flower i forskellige køkkenunderskaber.

Har du brug for hjælp til at finde den rette løsning? Kontakt os på info@affaldsstativflower.dk

Køb enkelte affaldsstativer

Køb et affaldssorteringssystem