Valg af affaldssorteringssystem

For at vælge det rigtige affaldssorteringssystem til dit køkken skal du overveje og måle følgende:

  1. Hvor mange sektioner har jeg brug for (fx restaffald, bioaffald, plastik, glas, papir, pap, metal, batterier)?
  2. Hvor bred er min køkkenlåge (<40 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm)? Vær opmærksom på, at brede metalkanter, der forhindrer, at affaldsstativernes beslag kan skrues i, skal trækkes fra. Er der noget andet på selve lågen, der kan forhindre flere affaldsstativer i at placeres tæt sammen? Bemærk: Vi angiver vores minimumkrav på bredden af køkkenlåge ved hvert affaldssorteringssystem. Minimumkravet indeholder ca. 5 cm spildplads for at sikre, at de er nemt at montere. Hvis du er god til at montere, kan systemerne sættes op på låge, der er 3-5 cm smallere.
  3. Åbner min køkkenlåge til venstre eller til højre?
  4. Hvor dybt er mit køkkenunderskab?
  5. Hvordan er rør og eventuelt andet placeret i mit køkkenunderskab (afstand fra køkkenlåge til rør/andet og afstand fra rør/andet til under- og oversiden af skabet)

Vores affaldssorteringssystem Flower tilbyder størst mulig fleksibilitet og udnyttelse af plads i køkkenunderskabet. Hvis du har behov for at sortere affald i op til 2 sektioner, anbefaler vi dig at købe vores enkelte affaldsstativer, som du kan placere de steder i køkkenunderskabet eller på køkkenlågen, hvor der er plads. Vores Flower lille dråbe kræver minimum 14 cm i dybden, 18-20 cm i bredden og 36 cm i højden.

Hvis du gerne vil sortere affald i 3+ sektioner, anbefaler vi vores Flower affaldssorteringssystemer. Navnet på vores affaldssorteringssystemer angiver bredden på køkkenlågen i cm og du kan også vælge at montere op til 4 affaldsstativer i siden af dit køkkenunderskab ved hjælp af vores udtræksskinne, hvis skabet er minimum 60 cm dybt.

Det kan hjælpe at placere (enkelte) affaldsstativer lidt højere/lavere for at få plads til dem ved siden af rør/andet. Se vores cases side med eksempler på monteringen af Flower i forskellige køkkenunderskaber.

Køb enkelte affaldsstativer

Køb et affaldssorteringssystem